Meesteres online borsten kneden

meesteres online borsten kneden

.

VROUW ZOEKT VROUW LIMBURG PRIVEHUIS DRENTHE

: Meesteres online borsten kneden

Gratis sex film oma vette kut 870
Zoek sex partner lekker neuken 794
THUISONTVANGST DRENTHE PLASSENDE MEIDEN Sex met donkere vrouwen sex zoetermeer
Sexs kijken tiener likken

Half uur is dus niet mogelijk. Laat je verrassen en kijk verder op deze site. Je belt mij op. Je komt naar mij toe. We gaan op de bank zitten, ik schenk een drankje voor ons in. We praten over ditjes en datjes. Jij of ik neemt het initiatief, en al snel zijn we aan het kussen! Onder tussen ben ik je met mijn handen aan het verkennen.

Eerst over je armen, borst en langzaam naar beneden. Ik voel een grote bult in je broek en ik krijg het er helemaal heet van. Jij streelt mij ook betast mijn borsten en kneed ze. Ik begin je uit te kleden en jij mij. Sta ik plotseling in een mooi lingerie setje en je bewondert me, jij staat nog in je onderbroek en ik bewonder jou en je stijve pik die duidelijk uit die broek wil.

Wil jij weten hoe het verder gaat? Kom het dan zelf ervaren. Kijk naar jouw belletje uit ,tot horens Sexy Thailand wel vanavond bij GoldenSun Prive. Kom me opzoeken bij GoldenSun Prive in Laatst bekeken Lilith - Stijlvolle dame ontvangt in Waalwijk. Nieuwste Voice Ads Willem - Voor vrouwen: Wijdbeens ging ze in een luxueuze fauteuil zitten en wenkte mij. Toen ik voor haar stond, gebaarde ze naar het tapijt op de parketvloer.

Ik gehoorzaamde gedwee en vroeg me af wat ze van mij zou verlangen. Ze stond op en haalde uit een lade van een buffetkast een paar lederen handboeien , die ze om mijn polsen deed. Daarna ging ze weer zitten en deed teken dat ik naderbij moest komen. Ik schuifelde naar haar toe. Terwijl ze mij strak aankeek, ritste ze de gulp van haar broek open. Er kwam een zwart broekje te voorschijn, met een brede spleet in het midden, waardoor een gladgeschoren kutje priemde dat al vochtig en opgezwollen was.

Aarzelend bukte ik mij en bracht mijn mond naar haar schoot. Voorzichtig begon ik haar natte kutje te likken. Ik proefde het zilte vocht dat uit haar oester welde en zette mijn volle lippen in haar schaamlippen. Mijn tong zocht zich gretig een weg tussen haar lippen. Ik slurpte haar kutsap en nam nu haar hele kut in mijn mond.

Ze slaakte een hoerig kreetje en duwde haar kruis meer naar voor. Ze duwde mijn mond en neus nog steeds diep tussen haar benen zodat ik amper naar adem kon happen. Mijn tong kronkelde tussen haar binnenste schaamlipjes, die nu donker rozig aan het opzetten waren. Zachtjes beet ik in haar clitoris. Terwijl ik heftig voort likte, greep ze mijn das en trok ze mijn hoofd naar beneden. Omdat de das al strak zat, voelde ik mij wat duizelig worden.

Met haar andere hand greep ze opnieuw mijn ballen en begon er weer stevig in te kneden. Het deed niet echt pijn, het voelde zelfs lekker, omdat mijn ballen nog stevig ingepakt zaten in mijn slip en broek. Plots liet ze mijn das en ballen los en stootte ze mij ruw met de hak van haar laars van me af. Ik krabbelde recht, waarop ze mijn broeksriem losmaakte en mijn gulp losknoopte.

Ze trok mijn broek naar beneden tot op mijn enkels en liet mijn pik en ballen van langszij uit hun string floepen. Terwijl ik naderbij schuifelde, nam ze mijn paars aangelopen eikel tussen haar lippen.

Ze likte er even aan en keek dan naar mij. Ik had geen keuze en knikte. Ze greep opnieuw mijn ballen vast en hield ze in een wrong, zodat ik het uit kermde. Ze loste de greep rond mijn balzak wat en omklemde met haar andere hand de schacht van mijn penis.

Ze tuitte haar opgemaakte lippen en liet mijn eikel in haar mond ertussen glijden. Ik voelde het topje van haar tong in cirkelende bewegingen mijn eikel natmaken. Mijn penis verdween nu dieper in haar mond en werd vakkundig gepijpt door de instructrice.

Terwijl haar ene hand mijn balzak kneedde, ging ze met de vingertoppen van haar andere hand zoekend over mijn blote bil, alsof ze de contouren van mijn stevig gespierd kontje wilde voelen. Dan kraste ze met haar nagels ongenadig over mijn bil, wat mij een onderdrukt kreetje ontlokte. Nu bracht ze ook haar ander hand naar mijn ander bil en ze plantte haar nagels in het zachte vlees. Haar mond gleed van mijn penis en met een sensuele tongbeweging likte ze het speeksel van haar lippen af.

Ze liet mij los en haalde uit de lade een lederen penisholster die ze aanbracht rond mijn pik. Een lederen schuiflus ging rond de basis van mijn schacht en werd aangesnoerd, zodat mijn penis weldra staalhard en paarskleurig werd; een andere schuiflus ging rond mijn balzak, die ook werd aangetrokken zodat mijn ballen strak gespannen zaten.

De uiteinden van beide lussen gingen onder mijn kruis door en kwamen samen in een metalen ring. Ze maakte mijn polsboeien los en beval mij op mijn rug op een lage, smalle bank, overtrokken met donkerrood fluweel, te gaan liggen, terwijl mijn voeten aan weerszijden van het bankje op de grond rusten. Aan mijn polsen en enkels kreeg ik lederen banden met een metalen ring aangegespt.

Die ringen klikte ze slotvast aan de spijlen van de bank. Omdat de rail diep in het fluweel verzonken zat, voelde je die niet en het haakje evenmin. Dat haakje was verbonden met een draaiwieltje, waarmee de metalen ring van mijn penisholster kon worden opgetrokken, zodat de hoek waarin mijn penis stond, perfect kon worden geregeld.

Nog bijzonder aan het rijbankje was de met fluweel beklede, boogvormige balustrade halverwege in de dwarsrichting. Om op het bankje te kunnen liggen, moest ik mijn lichaam hieronder schuiven.

Ik begreep eerst de functie ervan niet, maar dat werd mij snel duidelijk toen de instructrice aankondigde mij te zullen berijden. Eerst draaide ze aan het wieltje, waardoor mijn penisholster onder mijn rug werd opgetrokken en mijn penis, die nu zeer groot en hard opgezwollen was, een rechte hoek aannam.

Dan bracht ze wat glijmiddel aan op mijn eikel en tenslotte ging ze schrijlings over mij staan. Ze bracht mijn eikel tussen haar intussen kletsnatte schaamlippen en liet zich langzaam zakken over mijn kaarsrechte roede. Dan greep ze met beide handen de balustrade vast en schoof haar kutje op en neer over mijn penis. Zo werd ik voor het eerst bestegen en bereden door de instructrice.

Hitsig wipte ze steeds sneller op en neer en terwijl ze met bij mijn das naar haar toe trok, hijgde ze dat ik een geil dekslaafje was en dat ze mij hard zou neuken.

Soms liet ze een hand los om met haar zweepje in de hand op mijn dijen te pletsen, zodat ze algauw rood gestriemd waren. Plots slaakte ze een luide hoerige kreet en kwam schokkend op mij klaar. Ik voelde haar kutsap over mijn buik en dijen vloeien en haar lichaam wat verslappen. Hoewel ik ook hiervan flink opgewonden was geraakt, verhinderde de strakke penisholster mij om klaar te komen. Mijn beurt zou later komen — maar dat wist ik toen nog niet.

Nadat de instructrice op mij was klaargekomen, steeg ze af en ging ze opnieuw schrijlings over de bank staan ter hoogte van mijn hoofd.

Meesteres online borsten kneden

Telkens als hij bedelde om iets voor hem te doen, keerde ze zich van hem af. Toen had hij haar voor de keuze gesteld.

Ze moest maar eens een poosje uitgebreid zelfonderzoek gaan doen om te bepalen wat ze wilde. Als ze zich niet meer als zijn vrouw kon gedragen dan moest ze de consequenties daarvan maar onder ogen zien. Na een week zelfonderzoek was ze weer thuis gekomen, ze hadden naast elkaar op de bank gezeten en ze vertelde hem wat ze dacht dat haar probleem was. Ze wilde geen beslissingen meer nemen.

Ze was het beu dat zij elke keer degene was die de knopen moest doorhakken. Hij had haar lachend in zijn armen genomen en gezegd dat hij dat probleem eenvoudig kon oplossen. Als ze hem wilde vertrouwen, dan kon hij haar vrij gemakkelijk bevrijden van dat verstikkende gevoel. Ze was dicht tegen hem aan gekropen en had gezegd dat ze hem vertrouwde.

Het was maar goed dat ze hem op dat moment niet kon aankijken, want anders had ze dat niet zo stellig gezegd. Het duivelse lachje op zijn gezicht sprak boekdelen. De volgende dag was hij begonnen. Hij had haar opdracht gegeven zich goed te verzorgen. Hij verwachtte haar om zes uur voor het diner. Gewassen, ontdaan van alle overbodige haartjes, opgemaakt en gekleed in de kleding die hij voor haar had uitgezocht.

Ze hoefde zelf nergens over na te denken, ze hoefde alleen maar zijn aanwijzingen op te volgen. Even voor zes uur stond ze verbaasd voor de spiegel. Ze zag een beeldschone vrouw staan die zelfverzekerd uit haar ogen keek. Was zij dat echt? Ze had met haar haren geschud en lachend was ze naar hem toegelopen en had zich laten bewonderen. De blik in zijn ogen was vol lust toen ze heupwiegend op hem afliep, en eventjes dacht ze terug aan de dag dat ze hem voor het eerst had gezien.

Ook toen was ze heupwiegend op hem af gelopen. Hij had zijn armen om haar middel geslagen, en zachtjes in haar oor gefluisterd dat ze vanaf dat moment van hem was. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was, had ze haar armen om zijn nek geslagen en met zwoele stem gezegd dat hij haar dan maar moest ontvoeren. Anders zou ze gewoon weglopen.

Hij had haar niet meer losgelaten. Tijdens het diner had hij uitgelegd hoe hij haar wilde helpen zodat ze geen beslissingen meer hoefde te nemen. Hij zou elke dag bepalen wat ze moest dragen, wat ze moest doen en hoe ze zich moest gedragen. Hij eiste totale gehoorzaamheid van haar want het zou geen vrijwillige opdracht worden. Gefascineerd had ze zitten luisteren naar zijn biologerende stem. Alles wat hij zei was zo vanzelfsprekend dat ze geen moment twijfelde aan zijn goede bedoelingen.

Het was alsof alles op zijn plaats viel. Hij zou bepalen wat goed voor haar was en zij hoefde alleen maar zijn aanwijzingen op te volgen. Er was een warm gevoel over haar heen gekomen en ze wist dat het een goed gevoel was. Aan het eind van het diner had hij gevraagd of ze hem vertrouwde en toen ze daar volmondig ja op zei, viel een zware last van haar schouders.

Ze voelde zich als een uitgelaten klein meisje en lachend had hij het aangezien. Hij wist dat hij goed zat. Het afgelopen jaar had hij de verschillende transformaties gezien die zijn vrouw doormaakte. In het begin veranderde ze van slonzige vrouw naar een vrouw die leergierig alles in zich opnam. Na verloop van tijd was zij veranderd in een volgzame vrouw, die zonder ook maar één keer te klagen elke opdracht uitvoerde.

Later was het hem opgevallen dat ze met opgeheven hoofd door het huis liep. Al ruim voordat hij haar opdracht had gegeven iets te doen, had ze hem bediend met een stille maar trotse glimlach op haar gezicht. Hij zag dat ze er genoegen in schepte voor hem te zorgen.

Hij had haar geconditioneerd in een gehoorzame vrouw die elke wens vervulde, maar hij wilde meer en langzaam begon hij zwaardere eisen aan haar te stellen.

Ongemerkt had hij straf geïntroduceerd in haar leven. Hij vond dat hij, nadat hij zoveel tijd in haar opvoeding had gestoken, het recht had om haar te straffen als ze niet gehoorzaam was.

De eerste straf bestond uit een flinke spanking. Dwars over zijn schoot gelegen met haar broekje op haar knieën, sloeg hij haar hard op haar blote billen. Alsof hij verschrikkelijk boos was, toonde hij geen medelijden. Oh, wat had ze gehuild. Hij was zo heet geworden hij het zien van die knalrode billen en de tranen op haar wangen, dat hij haar op het bed had gesmeten en haar ruw had genomen. Twee dagen later had hij weer een excuus gevonden om haar te straffen, en weer had hij haar geslagen.

Na afloop had hij zich kunnen beheersen en haar in de hoek van de kamer gezet. Hij had genoten van haar rode billen en had de spanning in zijn lichaam laten opbouwen. Toen beval hij haar voor hem te komen zitten en zijn lul in haar mond te nemen. De opgedroogde tranen op haar gezicht werden vervangen door nieuwe tranen toen hij haar dwong haar mond te openen. Volgzaam had ze zijn lul naar binnen geslikt en hem afgezogen. Ze voelde zich vernederd en had hem gevraagd waarom hij zo boos was.

Hield hij niet meer van haar? Lachend had hij haar in zijn armen genomen en gezegd dat hij juist heel veel van haar hield. Maar waarom strafte hij haar dan? Ze begreep het niet. Hij had haar uitgelegd dat, hoe harder hij haar kon straffen, hoe meer hij van haar hield.

Daar had ze lang over moeten nadenken. Dat was toch precies de omgekeerde wereld? Als je van iemand houdt, dan doe je haar toch geen pijn? Het leek wel of de hele wereld op zijn kop stond.

Toch was hij doorgegaan, hij had haar voorzichtig laten wennen aan zijn strenge hand. Daarna was hij begonnen om haar met een zweepje te slaan.

Hij droeg het altijd aan zijn riem. Ze had verschrikt gekeken toen de eerste boeien om haar polsen en enkels werden gelegd. Maar toen ze een paar weken later voor het eerst een collar om haar hals kreeg, was ze trots dat ze het eigendom van haar meester was. Oh nee, haar echtgenoot was hij niet meer. Dat stadium waren ze allang voorbij. Hij was in een jaar tijd veranderd van echtgenoot, naar leraar, naar meester. Nu had ze helemaal niets meer te vertellen.

Hij had totale gehoorzaamheid van haar geëist en gewillig had ze zich overgegeven. Toen had hij gevraagd of ze bereid was een test te ondergaan. De laatste test om te onderzoeken of ze het wel in zich had om zijn slavin te mogen zijn. Verschrikt had ze gereageerd dat ze natuurlijk goed genoeg was en dat ze alles zou doen om dat te bewijzen.

Ze had het sardonische lachje op zijn gezicht niet gezien. En nu liep ze hier, haar hoge hakken knarsen in het grind. Als ze had geweten dat het pad zo lang zou zijn, dan had ze zich niet aan de poort laten afzetten door de taxichauffeur.

Ze was enthousiast aan de wandeling begonnen, maar bij elke stap die ze nu zette, begon ze meer en meer te twijfelen of ze er wel goed aan deed. Wilde ze wel de slavin van haar meester worden? Wilde ze zich zo totaal onderwerpen aan zijn grillen? Ze had de afgelopen maanden ondervonden dat hij behoorlijk sadistisch kon zijn. Elk klein foutje werd onmiddellijk streng afgestraft. Iedere keer als zij zich verontschuldigde dat ze er niets aan kon doen, had hij gezegd dat ze niets voor hem overhad want anders zou ze wel beter haar best doen.

In haar ijver om hem te behagen had ze zijn straffen geaccepteerd. Hij zou het toch wel het beste weten? Hij was altijd zo goed voor haar geweest, ze hoefde geen beslissingen meer te nemen, ze hoefde niet meer na te denken. Dit was toch wat ze wilde? Haar twijfel groeide met elk stap die ze zette. Totdat ze aan het eind van de oprijlaan kwam. Haar adem stokte in haar keel toen ze in de avondzon het kasteel zag liggen.

Alle twijfel was verdwenen. Als haar meester haar naar zo’n mooi kasteel stuurde, moest hij toch wel van haar houden? De vermoeidheid viel van haar af toen ze het bordes opklom en de zware klopper op de deur liet vallen. De deur werd direct geopend door een butler. Mag ik uw mantel aannemen?

Ze had geschrokken gereageerd toen ze zich ineens realiseerde dat ze onder haar mantel geen kleren droeg. Dat had hij geëist van haar: Ze sloeg haar ogen neer toen de butler de mantel van haar schouders afnam. Het korte lachje merkte ze niet op, maar ze schrok zich wezenloos toen zijn zojuist nog vriendelijke stem, in een barse en dwingende stem veranderde.

Hier ben je niets. Hier mag je niets. Je wordt aangesproken met slavin, slet of sloerie. Een andere naam heb je niet. Je zult gehoorzaam zijn aan iedereen. Je bent hier ter vermaak van iedereen. Die dienen om de teefjes te dekken. Haar hand ging resoluut naar mijn kruis, dat ze stevig betastte.

Ik bloosde opnieuw en zei niets. Mijn pik was inderdaad wat gezwollen bij het opwindende gezicht van de strenge instructrice die de leren zweepjes liefkozend streelde en mij tegelijk uitdagend aankeek. Nu omklemde ze met haar volle hand mijn ballen en pik, die in mijn nauwe onderbroekje geperst zaten, en kneep er stevig in.

Ik slaakte een onderdrukte kreun. Dat wond haar kennelijk op. Ze trok mij naar haar toe en fluisterde mij in het oor: Wijdbeens ging ze in een luxueuze fauteuil zitten en wenkte mij. Toen ik voor haar stond, gebaarde ze naar het tapijt op de parketvloer. Ik gehoorzaamde gedwee en vroeg me af wat ze van mij zou verlangen. Ze stond op en haalde uit een lade van een buffetkast een paar lederen handboeien , die ze om mijn polsen deed.

Daarna ging ze weer zitten en deed teken dat ik naderbij moest komen. Ik schuifelde naar haar toe. Terwijl ze mij strak aankeek, ritste ze de gulp van haar broek open. Er kwam een zwart broekje te voorschijn, met een brede spleet in het midden, waardoor een gladgeschoren kutje priemde dat al vochtig en opgezwollen was.

Aarzelend bukte ik mij en bracht mijn mond naar haar schoot. Voorzichtig begon ik haar natte kutje te likken. Ik proefde het zilte vocht dat uit haar oester welde en zette mijn volle lippen in haar schaamlippen. Mijn tong zocht zich gretig een weg tussen haar lippen.

Ik slurpte haar kutsap en nam nu haar hele kut in mijn mond. Ze slaakte een hoerig kreetje en duwde haar kruis meer naar voor. Ze duwde mijn mond en neus nog steeds diep tussen haar benen zodat ik amper naar adem kon happen. Mijn tong kronkelde tussen haar binnenste schaamlipjes, die nu donker rozig aan het opzetten waren. Zachtjes beet ik in haar clitoris. Terwijl ik heftig voort likte, greep ze mijn das en trok ze mijn hoofd naar beneden.

Omdat de das al strak zat, voelde ik mij wat duizelig worden. Met haar andere hand greep ze opnieuw mijn ballen en begon er weer stevig in te kneden. Het deed niet echt pijn, het voelde zelfs lekker, omdat mijn ballen nog stevig ingepakt zaten in mijn slip en broek.

Plots liet ze mijn das en ballen los en stootte ze mij ruw met de hak van haar laars van me af. Ik krabbelde recht, waarop ze mijn broeksriem losmaakte en mijn gulp losknoopte. Ze trok mijn broek naar beneden tot op mijn enkels en liet mijn pik en ballen van langszij uit hun string floepen. Terwijl ik naderbij schuifelde, nam ze mijn paars aangelopen eikel tussen haar lippen.

Ze likte er even aan en keek dan naar mij. Ik had geen keuze en knikte. Ze greep opnieuw mijn ballen vast en hield ze in een wrong, zodat ik het uit kermde. Ze loste de greep rond mijn balzak wat en omklemde met haar andere hand de schacht van mijn penis. Ze tuitte haar opgemaakte lippen en liet mijn eikel in haar mond ertussen glijden.

Ik voelde het topje van haar tong in cirkelende bewegingen mijn eikel natmaken. Mijn penis verdween nu dieper in haar mond en werd vakkundig gepijpt door de instructrice. Terwijl haar ene hand mijn balzak kneedde, ging ze met de vingertoppen van haar andere hand zoekend over mijn blote bil, alsof ze de contouren van mijn stevig gespierd kontje wilde voelen.

Dan kraste ze met haar nagels ongenadig over mijn bil, wat mij een onderdrukt kreetje ontlokte. Nu bracht ze ook haar ander hand naar mijn ander bil en ze plantte haar nagels in het zachte vlees. Haar mond gleed van mijn penis en met een sensuele tongbeweging likte ze het speeksel van haar lippen af. Ze liet mij los en haalde uit de lade een lederen penisholster die ze aanbracht rond mijn pik.

Een lederen schuiflus ging rond de basis van mijn schacht en werd aangesnoerd, zodat mijn penis weldra staalhard en paarskleurig werd; een andere schuiflus ging rond mijn balzak, die ook werd aangetrokken zodat mijn ballen strak gespannen zaten. De uiteinden van beide lussen gingen onder mijn kruis door en kwamen samen in een metalen ring. Ze maakte mijn polsboeien los en beval mij op mijn rug op een lage, smalle bank, overtrokken met donkerrood fluweel, te gaan liggen, terwijl mijn voeten aan weerszijden van het bankje op de grond rusten.

Aan mijn polsen en enkels kreeg ik lederen banden met een metalen ring aangegespt. Die ringen klikte ze slotvast aan de spijlen van de bank.

Omdat de rail diep in het fluweel verzonken zat, voelde je die niet en het haakje evenmin. Dat haakje was verbonden met een draaiwieltje, waarmee de metalen ring van mijn penisholster kon worden opgetrokken, zodat de hoek waarin mijn penis stond, perfect kon worden geregeld.

Nog bijzonder aan het rijbankje was de met fluweel beklede, boogvormige balustrade halverwege in de dwarsrichting. Om op het bankje te kunnen liggen, moest ik mijn lichaam hieronder schuiven. Ik begreep eerst de functie ervan niet, maar dat werd mij snel duidelijk toen de instructrice aankondigde mij te zullen berijden.

Eerst draaide ze aan het wieltje, waardoor mijn penisholster onder mijn rug werd opgetrokken en mijn penis, die nu zeer groot en hard opgezwollen was, een rechte hoek aannam.

Dan bracht ze wat glijmiddel aan op mijn eikel en tenslotte ging ze schrijlings over mij staan. Ze bracht mijn eikel tussen haar intussen kletsnatte schaamlippen en liet zich langzaam zakken over mijn kaarsrechte roede. Dan greep ze met beide handen de balustrade vast en schoof haar kutje op en neer over mijn penis.