Lekkere penissen erotic massage de

lekkere penissen erotic massage de

Als je het thuis doet, maak dan zelf het eten klaar en zorg dat je partner zich al verwend voelt. Wie zegt daar nou nee tegen? Neem je partner mee naar de reeds voorbereidde kamer en vraag hem of haar om de kleren uit te doen. Zet de muziek op. Wat betreft jouw kleren: Je gaat namelijk beginnen met het masseren van de rug. Pak genoeg massageolie en wrijf deze uit in je handen om deze goed warm te maken.

Zorg ook dat de massageolie zelf een beetje warm is. Niemand wil immers een massage met koude handen krijgen! Dan kun je gaan beginnen met masseren…. Nu begin je het misschien een beetje warm te krijgen, en nog niet door de erotische spanning: Geen zorgen, bij een erotische massage is de sfeer en het feit dat je masseert vaak belangrijker dan hoe goed je eigenlijk kunt masseren.

Vooral belangrijk is dat je het rustig aan doet en veel olie gebruikt. Toch heb ik hier een lijstje met basistechnieken die je kunt gebruiken tijdens het masseren. Wissel ze een beetje af om de massage spannend te houden en niet saai te laten worden. Let ook op de reacties van je partner.

Zie je juist een beetje een verkrompen gezicht en stijve houding, dan moet je misschien wat anders doen. Dit zijn veel technieken, die je ook zeker niet allemaal in één massage hoeft te gebruiken. Houd het bijvoorbeeld eerst bij cirkels, lange halen en kneden. Als je net begint met masseren, wil je eerst het hele lichaam van je partner opwarmen. Werk daarom langzaam maar gestaag van top tot teen wanneer je gaat masseren. Je houdt het aan het begin ook nog niet zo erotisch. Hiermee bedoel ik dat je niet gelijk bij de borsten of penis gaat masseren — daar kom je later aan toe.

Begin bij de nek en schouders. Dit zijn heerlijke plekken om gemasseerd te worden. Gebruik hier veel je vingertoppen en maak kleine cirkels. Bij de schouders kun je lange halen maken, kneden en je duimen gebruiken.

Blijf een tijdje hier masseren. Je kunt het goed uitproberen en het is voor je partner ook ontspannend om te wennen aan de massage. Masseer nu met lange halen en vingertoppen over de rug naar beneden en aan beide kanten van het lichaam. Daarna ga je verder met de armen. Kneed en masseer met je duimen richting de handen, maar zet niet te veel druk op de elleboog.

Speel met de vingers, masseer met je duimen de handpalmen. Sommige mensen vinden het ook heerlijk als je op de vingers sabbelt. Nu ga je naar de billen en benen. Op de billen kun je wat meer uitproberen, omdat daar meer vet en spieren zitten. Besteedt veel aandacht aan de billen, dat je vindt je partner geweldig. Ook aan de binnenkant van de dijen masseren kan ontzettend erotisch zijn, omdat je dicht bij de schaamstreek bent. Houd het nog wel een massage..

Ga nu weer eens van haar benen naar boven over de rug naar de schouders. Deze moeten ook warm en gemasseerd blijven. Wees voorzichtig bij de borsten, gebruik hier vooral cirkels en lange halen. Vertel haar bovendien dat je het heerlijk vindt om haar hier te masseren, om haar meer op haar gemak te stellen. Nu heb je een heerlijke massage gegeven, waar je partner erg door ontspant en misschien ook wel opgewonden is.

Het wordt tijd om de massage nog erotischer te maken. Dat kan door andere lichaamsdelen te gebruiken om te masseren. Als vrouw kun je perfect over zijn lichaam masseren met je borsten, dat vindt hij zeker ontzettend geil. Mannen kunnen dit met hun penis doen, al houdt niet iedere vrouw hiervan. Wat ook heel erotisch is, is erotische dingen in het oor van je partner fluisteren terwijl je hem of haar masseert. Gebruik je mond om het lichaam van je partner te ontdekken. Kussen, likken, sabbelen of zelfs zachtjes bijten: Na een erotische massage wil je partner niet anders dan met je het bed in duiken.

Jullie hebben elkaar ontzettend opgewonden gemaakt, dus de seks zal ontzettend goed zijn. Wees ook niet bang om vaker een erotische massage te geven, of er zelf om een te vragen. Verder kun je zijn penis zachtjes als een citroen uitpersen, waarbij je van beneden naar boven gaat. Of geef kleine rukjes aan zijn penis, vijf keer achter elkaar naar boven, vijf keer achter elkaar naar beneden.

Bouw het af naar vier keer, drie keer, en verder. Je partner vindt het ook lekker als je zijn ballen kriebelt. Masseer niet alleen het bovenste deel van zijn penis, want ook wat meer naar beneden vindt hij het lekker. Vergeet vooral zijn ballen niet! Let wel op met massageolie, daar mag absoluut geen parfum inzitten, dat kan namelijk voor irritatie zorgen. Wil je dus meer dan je lief een beetje aftrekken? Geef zijn penis dan een goede verwenbeurt!

Als je meer wilt weten, bekijk dan de video. Slank de zomer in? Begin snel met dit ultieme stappenplan! Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. De penis is dol op een goede verwenbeurt.

..

ZOEK SEX PARTNER LEKKER NEUKEN

Dan kun je lekker naast haar gaan liggen, samen iets drinken en nagenieten……. Je kunt nu vragen hoe zij het het liefste wil…. Wat vind jij mooi aan een penis? Maar hou haar opgewonden. Huiswerk plus een dikke pik voor tienersletje. Je moet haar nooit meteen geven waar ze om vraagt, maar spelen met de belofte en er langzaam naar toe werken, dan wordt ze als was in je handen. Veel mannen spannen de onderbuik en bovenbenen om een orgasme te krijgen. Wat vind jij mooi aan een penis? Bij mij leer je goede erotische massages, als afwisseling tussen een ontspanningsmassage en een sensuele massage. De energie die opgewekt wordt door het langdurig masseren van de geslachtsorganen zal zijn eigen weg zoeken in het lichaan van je partner, het zal daar naartoe gaan waar het het meeste nodig is. Je kunt afwisselend met je duimen de energie naar boven masseren, er plagend met je nagels overheen gaan, cirkeltjes erover draaien, erop bonzen met je vuist, likken, blazen…. Francaise doet zich tegoed aan enorme lul.

Lekkere geile mannen hete lesbiennes

Lekkere penissen erotic massage de