Neuken op de keukentafel lik me kut

neuken op de keukentafel lik me kut

Ik weet niet waar ik het eerste moet beginnen, maar ik besluit om Cindy eerst eens in haar kut te graaien. Ze is zo’n direkte benadering kennelijk niet gewend, want ze kijkt me verschrikt aan. Ik dring met mijn vingers naar binnen en voel hoe ze al snel vochtig wordt. Dan begin ik haar te vingeren, terwijl ik haar borsten streel.

Haar adem gaat sneller, ze begint te hijgen. Even later komt ze kreunend klaar, maar ze blijft staan. Dan pak ik Fiona beet, die een heerlijk klein kutje heeft. Haar tepels staan al recht overeind. Bij haar duurt het wat langer, maar dan voel ik hoe ook zij schokkend klaar komt.

Cindy begint dan aan mijn broek te sjorren en haalt al snel mijn lul tevoorschijn en begint me te pijpen, terwijl ze mijn ballen streelt. Fiona is nog opgewonden maar heeft dit kennelijk nog nooit gedaan. Dan zegt Cindy „kom op, dit kan jij ook. Fiona zakt op haar knieen en begint mijn lul te likken, en neemt hem dan helemaal in haar mond. Dan kom ik klaar, en merk hoe ze schrikt als mijn sperma recht in haar mond spuit, de helft komt op haar gezicht. Dan neem Cindy mijn lul weer in haar mond en zuigt de laatste sperma eruit.

Ze weten hoe ze een man weer gek kunnen maken, Cindy zegt dat ik moet gaan liggen en komt dan met haar heerlijke tieten boven mijn gezicht. Zodra mijn lul weer stijf is, gaat Cindy met haar drijfnatte kut bovenop me zitten en begint me te neuken. Ze vindt het heerlijk, en rijdt met afwisselend langzame en snelle bewegingen op mijn lul. Fiona kijkt toe, maar Cindy zegt „jouw beurt komt nog wel".

Als ik klaar kom, druipt het sperma uit haar kut We drinken nog wat en gaan dan slapen Dat belooft veel goeds voor morgen! Dinsdag De volgende ochtend aan het ontbijt is de stemming uitgelaten, en Fiona zegt daze nauwlijks kon slapen. Ik heb inmiddels ook wat nagedacht over de situatie, en kom met een paar „opdrachten". En zodra dat niet zo is, zal ik er snel wat aan doen".

Nog aan de ontbijttafel doen ze allebei hun slip en BH uit, ze hebben nu alleen een jurk aan. We gaan naar de woonkamer, waar ik een grote stoel al op het oog heb, en zeg dat Cindy zich moet uitkleden en gaan zitten met haar benen wijd.

Samen met Fiona bind ik haar handen en voeten vast, zodat ze geen kant meer op kann. Ik ga net zo lang door tot Cindy klaarkomt, en laat haar dan geen rust „zo, nu ga jij verder" zeg ik tegen Fiona. Terwijl Fiona Cindy steeds luider laat kreunen, vind ik wat ik gezocht heb - wasknijpers en een beetje touw. Ik snoer eerst de tieten van Cindy goed vast, zodat de tepels er helemaal uitsteken, en doe er dan 2 wijsknijpers op.

Het effekt blijft niet uit, ze begint nog luider te kreunen. Als zeklaar komt zeg ik „zo Fiona, en nu jij". Ze staat voor me met haar tieten recht vooruit en laat me gehoorzaam het touw om haar borsten heen doen.

Dan doe ik de wasknijpers erop, en zeg „zo, kijk nu eerst maar eens toe. Ik ga recht voor Cindy zitten en begraaf mijn gezicht in haar drijfnatte kut, en begin haar langzaam te beffen. Fiona begrijpt wat er van haar verwacht wordt, want ze neemt het al snel over. Dan doe ik mijn broek uit en haal mijn lul tevoorschijn.

Fiona will hem meteen vastpakken, maar ik zeg „nee, nu niet - ik ben wat anders van plan". Dan kniel ik voor de stoel van Cindy en steek mijn lul in haar heerlijke kut, en begin haar te neuken. Ik stoot nu zo hard ik kan, en kom snel klaar. Dan zeg ik tegen Fiona:. Dan mag je alles schoonlikken.

Terwijl Fiona aan het likken is, pak ik haar achterwerk beet en steek een vinger in haar kontje. Die is nog heel nauw, maar daar zullen we snel wat aan doen. Ik maak Cindy los, en bind Fiona nu vast aan een stoel zodat haar kont helemaal vrij is. Op zoek naar een geschikt voorwerp kom ik snel terug met wat bodylotion en een kleine kaars, die ik er helemaal insteek.

Ze gaat op z’n hondjes zitten, en laat mij gehoorzaam een andere kaars in haar kont steken. Ze passen precies, en dat brengt me op een idee. Later die middag zijn ze gewoon aan het werk en heb ik even rust. In de garage ben ik op zoek naar andere voorwerpen die ik kann gebruiken en vind een dik stuk hout, dat ik voor dit doel afzaag en glad maak.

Bij het avondeten zeg ik dat ze hun spijkerbroek even uit moeten doen, en geef hun allebei mijn zelfgemaakte dildo. Ik merk dat ze wat moeilijker bewegen, maar dat het zijn uitwerking niet mist - ze worden allebei weer behoorlijk geil. Na het avondeten zeg ik „zo, en dan nu het toetje - of het eerste deel ervan", en zeg dat ze elkaar met de dildo’s moeten laten klaarkomen. Voor dit doel heb ik ook een wat langere versie gemaakt, die prima vast te houden is.

Dan gaan we weer bij het haardvuurzitten, allemaal zonder kleren. Ik zeg „zo Fiona, laat nu je kontje maar eens zien". Het is een beetje rood, maar de kaars heeft zijn uitwerking niet gemist, het wordt al wat wijder. Dan stop ik een nog dikkere kaars in haar kontje, en zeg dat ze die moet vasthouden zodat het er niet uitgaat. Cindy laat ik even met rust nu.

Dan besluit ik dat het tijd is om te proberen waar deze hele oefening voor bedoeld is - ik ga haar in haar kontje neuken! Gehoorzaam komt ze voor me zitten en steekt haar kont naar achteren. Bij de aanblik van de kutlipjes kann ik het niet laten, om mijn lul daar eerst in te boren.

Ik ben niet zo voorzichtig maar stoot meteen diep door, en neuk haar zo hard ik kan. Dan doe ik haar billen uiteen met mijn handen, en duw mijn lul tegen haar spleetje. Langzaam glij ik naar binnen. Ik zie dat het een beetje pijn doet bij haar, en ga er weer uit. Dan ga ik weer naar binnen en begin langzaam te stoten, terwijl ik haar tietjes vastpak. Als ik klaarkom, druipt het geil uit haar kont. Fiona gaat naar bed, en is moe van alle ervaringen - Cindy en ik liggen nog even bij het haardvuur.

Voor haar heb ik nog een ander toetje bewaard - slagroom die ik bovenop haar borsten en op haar kutje spuit. Ik lik haar helemaal schoon, dan spuit te ook mijn lul onder en begint hem helemaal te likken en te zuigen. Voldaan gaan we naar bed, dit keer slaap ik bij Cindy.

Woensdag De volgende dag moet Cindy naar de stad, en ben ik alleen met Fiona. We besluiten een wandeling te maken in de omgeving en eindigen bij een klein bergmeertje.

We springen samen in het water, en gaan dan aan het strand liggen. De waterdruppels glinsteren op haar huid, en laten haar vrouwlijke vormen goed uitkomen. Dit keer zeg ik niets, maar als vanzelf glij ik bij haar naar binnen, en samen genieten we van dit sexuele avontuur. We hebben nog de hele middag de tijd, wat me de kans geeft nog een paar andere standjes bij haar uit te proberen. Als we aan het eind van de middag hongerig maar voldaan terugkomen, is Cindy al weer terug. Ze is in de stad geweest, maar is daarom vergeten om haar slip uit te doen.

Ik bind haar vast aan alle tafelpoten, en haal dan mijn scheergerei - goed dat ik dat heb meegenomen! Met lauwwarm water was ik haar kutje en zeep het helemaal in, tot de huid lekker zacht is geworden. Dan scheer ik haar kutje helemaal kaal. Ik laat Cindy het resultaat met een spiegel zien, haar schaamlippen kijken me uitdagend aan. Terwijl Fiona en ik met het avondeten beginnen, laten we Cindy liggen - voor deze gelegenheid leggen we wat lekkers op haar buik en haar borsten, die we er allebei met onze tong vanaf likken.

Dan is het tijd voor mijn toetje - ik will wel eens proeven hoe het kaalgeschoren kutje van Cindy smaakt. Ik ga net zo lang door tot ze klaarkomt, en maak haar dan los. Ze gaat douchen en ook wat eten, ondertussen roep ik Fiona.

We gaan samen naar de badkamer waar ze me gewillig haar kutharen laat afscheren, nadat ze in bad is geweest om het lekker zacht te maken. Ook hier moet ik even proeven hoe het smaakt, maar daar laat ik het bij - genoeg voor vandaag. Donderdag Vandaag besluiten we allemaal een rustdag in te lasten, mijn ballen zijn helemaal leeggeneukt en leeggezogen.

We maken er een relaxte dag van, en werken wat er moet tenslotte ook wat gedaan worden. Als ze s’ middags weer in de keuken zijn, zeg ik „zo laat jullie kutjes maar eens voelen". Ze zijn allebei helemaal droog, wat te verwachten was. Ik neem ze allebei mee naar de gang, waar een grote spiegel is. Ze moeten wijdbeens voor de spiegel gaan staan.

Dan steek ik met twee handen mijn vingers tegelijk in hun kutjes. Dan wil ik dat je jezelf klaarvingert. Hijgend staan ze voor de spiegel, Cindy komt als eerste klaar. Dan zeg ik tegen Fiona „zo, jij bent nog niet klaargekomen, voor straf moet jezelf net zo lang vingeren tot je nog een keer bent klaar gekomen - maar dat mag je ook ergens anders doen. Dan pak ik haar tietjes vast en begin aan haar tepels te trekken, ze komt nu snel klaar.

Ze verdwijnt naar de slaapkamer om de opdracht af te maken. Bij het avondeten zeg ik dat ik hun kutjes weer will zien. Ze zijn dit keer nat, ik heb gezien hoe ze zichzelf deze middag meerdere keren hebben gevingerd.

De rest van de avond doen we het rustig aan. Vrijdag De volgende ochtend bij het ontbijt merk ik dat Cindy en Fiona iets in hun schild voeren, maar ik weet niet wat. Als we de tafel afruimen, slaan ze toe - Fiona doet ineens een blinddoek om mijn hoofd en Cindy duwt me achterover op de keukentafel.

Voor ik het weet, hebben ze mijn handen vastgebonden, en trekken ze mijn broek uit en binden ook mijn benen vast. Het begon zo, via via had ik gehoord dat er in de Kerkstraat een dame was die kamers verhuurde voor een kleine prijs, maar!!!!!!!! Werd er ook bij gezegd, het is een oud lelijk mens. Ga er maar heen dan kom je er wel achter.

Ik er heen, bel aan, En ja hoor de deur gaat op een kier, het kettinkje blijft nog op het haakje als door een kiertje een oud lelijk verschrompeld gezicht verschijnt. En achter haar aan gelopen komen we in een huiskamertje, propvol tering zooi, dat ik om wou keren en het huisje weer verlaten. Maar ze is plots zo aardig, dat ik haar dat niet aan wil doen. Als ik zo rondkijk lijkt het me niet verstandig om koffie te vragen, dus vraag ik om een glaasje fris.

Ze sjokt naar de keuken en komt terug met twee glazen sinas. Op de één of andere manier, maakt het me wel geil, terwijl ik niets met ouwe vrouwen heb. Dan word ik zo geil, dat ik haar penetrante geur die ze bij zich draagt, totaal negeer. En onder haar rok, zoek ik haar onderbroek, die dat geile kreng niet eens aan had. Nou ben ik een schaamlippen fanaat, dus hier word ik nog geiler van.

Dan zegt Anna, zullen we naar de kamer gaan kijken? Ik zal haar neuken maar niet op bed. Eerst zal ik haar grote kut en kont eens goed onderhanden nemen met een teiltje warm water en dan ga ik dat secreet haar kutje likken en boven op de keukentafel zal ik haar in beide gaten neuken. Dus vraag ik haar. Dan kleed ik haar uit, voel overal aan waar ze geil van wordt en pak haar dan beet en leg haar op tafel. Met haar voeten op een stoel en haar kut wagenwijd open, ligt ze daar. Ik pak de washand en sop haar weke delen helemaal af haar kutje en kontje zijn proper.

Dan ga ik op de stoel voor haar zitten, en lik haar clit en haar super grote flappen. Het is een mond vol. Zacht ga ik erover heen en dan laat ze spontaan wat lopen.

Nou ik verzeker jullie, ouwe wijven urine is niet lekker. Ik trek me terug en haal de washand nog eens erdoor en met Babyolie, maak ik haar nog natter dan als ze al is. Dat kan ik bijna niet geloven, maar het zal wel. Ik schuif de stoel opzij en Anna, ligt panklaar om me te ontvangen. Een dierlijke kreet brengt ze dan uit en zoek zelf haar clit op en vingert het knopje razend snel. Dan zie je dat ze dat vaker doet, want keer op keer komt ze tot een orgasme. Als een ervaren vrouw, melkt ze de laatste druppels geil haar vagina in.

.

KOPPEL ZOEKT TRIO KLAARKOMENDE MEISJES

BODY MASSAGE N SEX SEX DATE HAARLEM

Sexcontact weert dik en geil Cindy is een leuke verschijning van een jaar of 36 met zwart haar, grote borsten en mooie ogen. Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om te squirten spuitend klaarkomen De Magic Wand is het ultieme sexspeeltje die daar bij helpt. Nu woon ik al twee jaar bij Anna, haar hele lichaam, heeft voor mij geen verrassingen meer en een teiltje water met zeep doet wonderen. Die avond slapen Mike en Cindy weer samen, en ik kruip bij Fiona in bed, en kann sextrio naakte tiener sletjes nauwelijks geloven wat er vanavond allemaal gebeurd is. Ze staat voor me met haar tieten recht vooruit en laat me gehoorzaam het touw om haar borsten heen doen. Hi, ik ben Peter een student en ben op zoek naar geschikte en tevens goedkope woonruimte. Dan besluit ik dat het tijd is om te proberen waar deze hele oefening voor bedoeld is - ik ga haar in haar kontje neuken!