Lik mijn kut strakke schaamlippen

lik mijn kut strakke schaamlippen

Ik stopte mijn middelvinger in haar kutje, ze begon toen hevig te kreunen en kreunde: Ik zag toen haar mooie geile natte grotje. Ze ging op de bank zitten, en ik dook tussen haar benen, en begon eerst haar schaamlippen te likken. Ze heeft mooie strakke schaamlippen die ook stevig zijn. Wat een lekkere weerstand geeft met het likken vind ik dan. Na een tijd stopte ik mijn wijs- en middelvinger in haar gleufje, en likte ondertussen het gebied wat er boven zit.

Ook hiervan kreeg ik een lekker kreunende reactie, en ze duwde met haar hand mijn hoofd dichter tegen haar kutje aan. Dit motiveerde mij en ik ging harder vingeren en likken. Hierdoor kreeg ik haar na verloop van tijd naar een hoogtepunt, ik voelde haar vagina helemaal strak aantrekken, nog strakker dan haar grotje al is. En ze kwam kreunend klaar, ik likte haar heerlijke kutgeil van haar kutje af.

Ze wilde meer, ze stond op en duwde mij op de bank. En ze begon aan mijn lul te trekken, ik vond het wel een geil gezicht want ze keek me heel de tijd aan toen ze dat deed, en ik kon ondertussen die heerlijke harde tepels van haar ronde tieten zien. Ze begon eerst te likken, en kneedde mijn balzak intussen, wat ik wel geil vond, en ik kreunde: Dit deed ze erg goed want ik voelde mijn pik echt keihard worden.

En ze bleef lekker door zuigen. Precies op het moment dat ik een hoogtepunt voelde komen stopte ze. Dus ik ging liggen. Ik voelde de warmte van haar kutje boven mijn pik. En ze ging iets naar beneden, en zette mijn penis tegen de opening van haar gleufje. En dit voelde heerlijk, ze had een nauwe maar zachte kut.

En het voelde heerlijk aan, ik zag haar borsten op en neer gaan bij elke keer dat ze er weer omhoog of omlaag ging. Hierbij bleef ze wel lekker rijden, en ik voelde het komen. En ik merkte ook dat het voor haar er aan ging komen, maar ik zou het eerder doen.

En op dat moment voelde ik haar kutje weer heel strak aantrekken, en ik spoot haar kutje vol, maar zij reed door, waardoor mijn pik ook weer hard werd, toen kwam ze ook heerlijk klaar. Ze stond op en ik ook, ik zag wat sperma uit haar kutje komen. Ik duwde haar nu op de bank, en tilde haar benen omhoog, ik keek in haar geile gleuf en zag het sperma zitten. Ik stootte op een rustig tempo diep in haar kut, en ze bleef lekker kreunen.

Na een tijd boog ik wat meer voorover, en we tongden weer terwijl we lekker aan het neuken waren. Dit was een heerlijk gevoel, dit standje hielden we langer vol. Ik stopte met haar tongen, en ging haar weer diep neuken en haar gleufje werd natter dan ie al was.

Na een tijdje voelde ik het weer komen, en kwam klaar. Mijn pik bleef hard en ik ging wat harder neuken, waardoor ze harder ging kreunen. En ik voelde haar kutje weer lekker strak aantrekken, en ze kwam hard kreunend en hijgend klaar.

Nu ging ze in Doggy zitten. Ik drukte eerst plagend steeds mijn penis niet hard genoeg er tegen aan, waarna zei opeens naar achter ging op het moment dat ik tegen haar kutje drukte. Hierdoor schoot mijn pik in een keer helemaal in haar geile gleuf, en ze gaf een gilletje.

Ik voelde dat ik ergens tegen aan kwam, wat weet ik niet zeker. Dus ik begon haar toen maar weer lekker te neuken, ze kreunde. Dus ik probeerde het maar, en na een tijdje ging mijn wijsvinger een stukje haar kontje in. Na een tijdje paste mijn wijs en middelvinger er in.

Nu ging ik het proberen op te rekken tot mijn ringvinger er ook in zou passen, ik neukte in tussen haar kletsnatte gleuf rustig. Niet veel later had ik 3 vingers in de anus van Annemiek zitten, en ik vroeg: Dus ik haalde mijn Penis uit haar Vagina. En ik zette mijn lul tegen haar achteringang, ik duwde voorzichtig, en zag mijn pik in haar anus verdwijnen.

Na een tijd zat mijn pik er best een eind in, en het voelde strak aan. Toen haalde ik mijn pik er uit, en duwde hem hard tegen haar grotje aan. Gooi een zakje in een liter kokend water en laat je edele delen erboven stomen. Als het water afgekoeld is was je jezelf er mee, et voilá! Een frisse en echt strakkere vagina! Je partner zal het merken maar je voelt het zelf ook echt. Absoluut geen sprookje, probeer het zelf maar eens!

Er is nog een créme waarvan men beweert dat het de vagina strakker zou maken. Het zou de kleine schaamlippen verstevigen waardoor ze kleiner worden en de met de jaren donkerder gekleurde grote en kleine schaamlippen weer bleekt.

Het heet Vaxs créme. Ik heb geen idee of het echt werkt maar zou het graag van iemand vernemen! De créme is hier te bestellen. Wanneer je je partner wilt verrassen met een lekkere zoet smakende vagina dan hoef je er geen suiker op te strooien.

Eet elke dag een een kwart verse ananas of een klein blikje ananas op eigen sap nee, niet jouw sap, dat van de ananas! Je kan het ook de man voeren die wat minder aantrekkelijk smakend voorvocht en sperma heeft. Natuurlijk zijn goed getrainde bekkenbodemspieren een must. De oefeningen kun je overal en in elke houding doen en niemand die het ziet. Span je vagina zo strak mogelijk aan, het is net alsof je met kracht je plas ophoudt. Je zal voelen dat alles een beetje naar binnen lijkt te trekken, hou dat 20 seconden vast en laat dan rustig los en herhaal dit zo vaak als je kan.

Als je de 20 seconden niet haalt is er geen probleem, gewoon zolang als je kan blijven knijpen uit alle macht. Je zal zien dat je met een paar dagen langer dan 20 seconden kan knijpen! Het voordeel voor de man is dat jij strakker aanvoelt en hem helemaal wild kan maken door ritmisch te knijpen wanneer jullie vrijen. Maar, en nu komt het, het voordeel voor jou is dat jouw orgasme veel heftiger aan zal voelen met goed getrainde spieren! En op de lange duur behoudt het je voor bekkenbodem verzakking, die met urine incontinentie bij hoesten, lachen,niezen en tillen gepaard kan gaan.

Als je spieren al goed getraind zijn kun je bij elke seksshop balletjes kopen die er in diverse gewichten zijn en je spieren nog verder kunnen trainen.

... Seks film gratis kijken dikke lul anaal

Lik mijn kut strakke schaamlippen

Geile potten natste kut

Ik stopte mijn middelvinger in haar lik mijn kut strakke schaamlippen, ze begon toen hevig te kreunen en kreunde: Eet elke dag een een kwart verse ananas of een klein blikje ananas op eigen sap nee, niet jouw sap, dat van de ananas! Na een tijdje voelde ik het weer komen, en kwam klaar. Mhh, lekker en goed geschreven verhaal. Dat verstoort de zuurgraad en geeft schimmeltjes en andere ongemakken, zoals droogte, een kans. Dus ik probeerde het maar, en na een tijdje ging mijn wijsvinger een stukje haar kontje in. En het voelde heerlijk aan, ik zag haar borsten op en neer gaan bij elke keer dat ze er weer omhoog of omlaag ging.