Gratis shemale date ballen zuigen

gratis shemale date ballen zuigen

Daar dronken we met zijn drie-en nog wat. Carmen pakte daar haar mobieltje, ze had onder het dansen een berichtje gekregen. Deze bekeek ze nu aan haar reactie kon je zien dat het geen goed bericht was.

Carmen zei tegen Luna “we hebben een probleem, we moeten op een andere manier thuis komen” Luna keek haar aan en zei “hoe bedoel je dat”. Nou zei Carmen “de persoon die ons op zou halen heeft autopech” en die komt dus niet. Toen vroeg Carmen mij, als er nog een andere manier was om thuis te komen.

Ik zei haar “het laatste busje is een uur geleden vertrokken. Ze keek mij teleurgesteld aan, toch kon ik haar wel verblijden. Toen ik zei “dat ze wel bij konden slapen en dat ik hen dan de volgende dag zou weg brengen”. Carmen en Luna overlegden dit met elkaar, ze waren het snel eens. Ze besloten toch om met mij mee naar huis te gaan. We verlieten het festival en liepen naar mijn huis toe.

We kwamen bij mijn huis aan, Carmen en Luna zeiden “je hebt een leuk huisje”, ik bedankte hen. Daarna gingen we naar binnen, we liepen de woonkamer in. Carmen en Luna gingen op de bank zitten. Ik vroeg hen als ze nog wat wilde drinken, daar hadden ze nog wel zin in. Ik liep even weg naar de keuken om wat te drinken te halen. Ik kwam na een tijdje terug met het drinken ik gaf ieder een glas. Ze hadden ervoor gezorgd dat ik tussen hen in kon zitten en ging tussen hen in zitten.

We toasten en namen en teug van ons drinken, nadat we ons drinken ophadden en de glazen op tafel hadden gezet. Begon Carmen over mijn bovenbeen te strelen, ik dacht bij mijzelf, wat een geluk seks met twee vrouwen.

Luna zag wat er gebeurde en zag mij ook genieten en begon toen ook mijn ander been te strelen. Ze streelden mij heerlijk en al snel zat mijn pik knel in mijn broek.

Ik kwam iets omhoog om ervoor te zorgen dat mijn pik niet zo bekneld zou zitten. Op het moment dat ik dat deed maakte Luna mijn broek open en trok deze en mijn short tot over mijn knieën naar beneden. Mijn pik sprong omhoog en genoot van de vrijheid, Carmen en Luna keken belangstellend naar mijn mooie gladgeschoren stijve pik. Daarna ging ik goed zitten, nadat boog Carmen zich voorover. Ze nam mijn pik in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Mijn pik verdween helemaal in haar mondje, deze is Carmen had er geen moeite mee en pijpte echt goed.

Luna zat ook niet stil en kroop tussen mijn benen en begon heerlijk over mijn zak te likken en kussen. Ze maakte het nog lekkerder toen ze om en om aan mijn ballen begon te zuigen. Ik genoot ervan hoe de dames mijn pik en ballen verwenden. Luna stopte na een tijdje en deed mijn benen nog wat verder uit elkaar, toen zakte met haar tong naar mijn sterretje. Ze begon erover heen te likken en pakte met een hand mijn ballen vast en begon ze zachtjes te masseren.

De dames waren zo heerlijk bezig dat ik heerlijk lag te kreunen van genot. Op een gegeven moment vond Luna dat mijn sterretje nat genoeg was. Ze stopte met likken en liet mijn zak los, toen maakte ze een vinger nat.

Die drukte ze tegen mijn sterretje aan en drukte deze langzaam in mijn holletje. Ik was daar nog nooit gevingerd maar het voelde heerlijk aan en liet het begaan. Toen de vinger van Luna helemaal in mijn holletje zat, begon ze heerlijk over mijn prostaat te wrijven. Carmen was nog steeds heerlijk aan het pijpen, Luna begon nu ook weer aan mijn ballen te zuigen terwijl ze mij ook vingerde. Ik begon nu te kermen van genot en zei “ooh jaa ik ga komen” en spoot mijn zaad in het mondje van Carmen.

Nadat ik was uitgespoten, liet Carmen mijn pik uit haar mond glijden. Luna stopte met zuigen aan mijn ballen en haalde haar vinger uit mijn holletje. Daarna begonnen ze elkaar heftig te tongen, daarna kreeg ik van hen een heerlijke tongzoen. Ik proefde nog de smaak van mijn eigen zaad het smaakte niet eens vies maar wel een beetje vreemd. Carmen en Luna gingen daarna weer naast mij zitten en zo zaten we nog even na te genieten.

Ik begon nu hun borsten te strelen en vroeg hen als ze zin hadden om in de slaapkamer verder te gaan. Want nu wou ik hen weleens heerlijk gaan verwennen. De dames vonden het een goed idee om in mijn slaapkamer verder te gaan. We stonden op en liepen naar de slaapkamer en onderweg ernaar toe. Ontdeden we ons van onze kleding, maar Carmen en Luna hielden hun rokjes aan. Deze zaten tot hun knieën ze deden wel hun slipjes uit.

Zo kwamen we in mijn slaapkamer. Ik was volledig naakt en de dames hadden alleen nog hun rokjes aan. Ik moest van Carmen op de rand van het bed gaan liggen. Ik was een beetje verbaasd en zei “eigenlijk wilde ik jullie gaan verwennen”, Carmen zei “dat kunnen we straks wel doen”. Maar Luna wil zo eerst door jou geneukt worden, dus ik ging zoals ze mij had gezegd op het bed liggen. Carmen en Luna begonnen weer heerlijk met mijn pik te spelen en al snel was mijn pik weer keihard. Nu begonnen ze mij weer te pijpen en zorgden ervoor dat mijn pik behoorlijk nat werd door hun spuug.

Daarna stopten ze en Luna kroop over mij heen, met haar rug naar mij toe. Ze zakte soepel over mijn pik heen haar grotje voelde enorm strak aan en ze begon mij heerlijk te berijden. Carmen ging tussen mijn benen zitten met een hand masseerde ze mijn ballen en mijn sterretje. Luna kneep heerlijk met haar grotje telkens als zij naar benden zakte. Carmen maakte met haar andere hand mijn sterretje nat en maakte daarna een vinger nat. Daarna drukte ze een vinger in mijn holletje en begon mij heerlijk te vingeren.

Ze merkte dat er heerlijk van genoot en als snel volgde nog een vinger. Oh wat is dat heerlijk zo geneukt en gevingerd te worden. Luna en ik steunden en kreunen in koor van genot. Zo gingen we een tijd door toen Luna liet merken dat ze het niet lang meer ging houden. Net voordat ze ging klaarkomen, draaide Luna zich behendig om zonder dat mijn pik uit haar grotje kwam. Luna zei toen tegen mij “ik heb een verrassing voor je” en tilde haar rokje op.

Ik keek nieuwsgierig naar haar kruis en dacht een heerlijk grotje te zien. Maar daar zat geen poesje maar een grote stijve kale pik, ik schrok er wel van. Ook gingen er veel gedachten door mijn hoofd, één van die gedachten was.

Wauw ik neuk een shemale en ze heeft heerlijke tieten en heerlijk holletje en mooie pik. Mijn mond viel open van verbazing, toen kwam Luna klaar. Ze spoot acht dikke stralen zaad uit haar pik, waarvan vijf stralen vol in mijn gezicht raakten. Ook kwam er genoeg zaad in mijn mond het smaakte heerlijk. Ik liet het nog even over mijn tong glijden om van de smaak te genieten, daarna slikte ik het lekker allemaal door. De rest spoot ze over mijn borstkast en buik, nadat Luna was uitgespoten, kwam met haar borsten tegen mijn borstkast aan.

Ze wreef met haar borsten haar zaad over mijn borstkast, waarbij ik haar tepels heerlijk over mijn tepels wreven. Luna boog verder voorover en zei “hoe vind je mijn transpoesje nou? Ik kan alleen maar zeggen “heerlijk”. Ze begon weer te praten en zei “Carmen is ook een shemale en is ook kaal” en gaat jou zo heerlijk neuken.

Nu merkte ik pas dat Carmen al drie vingers in mijn holletje had zitten. Nu zei ik “ja neuk me Carmen, ik wil je pik in mij voelen” Daarna zei Luna “Carmen gaat je eerst voorbereiden”, want ik wil straks ook jou holletje in wijden. De mijne is wat kleiner dan die van jou 17 bij 4 centimeter, maar je zult er van gaan genieten. Luna sprak verder en zonet aan je gezicht te zien ben je nog maagd.

Ik zei haar “ja, ik ben daar nog maagd”, ze zei “dat vind Carmen het aller heerlijkst”, wees maar gerust zij heeft niet zo’n grote. De hare is 15 bij 3. Dan haalt Carmen haar vingers uit mijn holletje en maakt haar pik goed nat.

Daarna zette ze de eikel tegen mijn sterretje en drukte langzaam mijn sterretje open. Doordat ze mij goed met haar vingers heeft opgerekt doet het niet zo heel zeer. Carmen drukt verder en mijn sterretje sluit achter haar heerlijke eikel. Ik maakte een kreun van genot, Carmen drukte rustig verder, totdat ze er helemaal in zit. Nu schieten er heerlijke genots golven van uit mijn holletje door mijn hele lijf.

Carmen begint mij nu rustig te neuken, ze doet het heerlijk. Luna maakt het nog lekkerder doordat ze mij nu ook zachtjes gaat berijden, elke keer als Carmen in mij stoot, drukt Luna zich over mijn pik heen. Ik begin er heerlijk van te kreunen hoe ze zo met mij bezig zijn. Na een tijdje zeg ik tegen Carmen “dat zij nu wel wat harder in mij mag stoten”, ze doet wat er gevraagd word.

Carmen begint nu harder in mij te stoten, ook Luna voert het tempo op. Ik begin harder te kreunen en geniet ervan, als ik dit eerder geweten had dat het zo lekker zo zijn, had ik dit veel eerder gedaan. Carmen is nu echt hard en snel mij aan het neuken, ook zij laat merken dat ze het heerlijk vind. Ze kreunt ook heerlijk, Luna berijd mij ook heerlijk niet zo snel en hard als Carmen, maar toch in een behoorlijk tempo. Ook Luna laat merken dat zij het ook heerlijk vind en is ook heerlijk aan het kreunen.

Haar stijve pik schuurt lekker over mijn buik heen. Na een tijd voel ik de pik van Carmen wat dikker worden. Dan komt ze klaar ze spuit een aardige lading zaad in mijn holletje, het is zo’n heerlijk gevoel. Dat ik het ook niet meer hou, mijn pik word ook dikker en kom ook klaar.

Ik spuit mijn lading zaad in het holletje van Luna, die daar ook heerlijk van geniet. Nadat Carmen en ik zijn uitgespoten en onze pikken slapper worden. Luna kruipt dan van mij af en pakt wat uit haar handtasje.

Het is een buttplug deze is wat dikker dan de pik van Carmen hij is 5 centimeter dik. Nu haalt Carmen haar pik uit mijn holletje dan word de plug in mijn holletje gedrukt. Het doet wel pijn als de plug mijn sterretje uitrekt, maar als dan hij erin zit. Voelt het wel vreemd aan maar toch lekker. Luna zegt dan “zo nu kun jij, lopen zonder dat het sap uit je holletje loopt”. Dan zegt Carmen “waar is de badkamer ik moet nodig”. Ik zeg haar “volg mij maar want ik moet ook nodig”, dan sta ik op en loop voorop naar de badkamer.

Ik loop met een vreemd maar heerlijk gevoel in mijn holletje naar de badkamer. Gevolgd door Carmen die mij vreemd ziet lopen. Die zegt “een apart gevoel geeft dat hè als je loopt”. Ik zeg “ja, het schuurt heerlijk tegen je prostaat aan als je loopt”. In de badkamer aangekomen loopt Carmen naar het toilet en begint de aardappels af te gieten. Als ze klaar is doe ik het zelfde, maar heb wel een beetje moeite ermee. Vooral omdat de plug het gevoel geeft dat ik ook moet poepen, gelukkig lukt het mij toch zonder ik de plug eruit druk.

Ondertussen maakt Carmen haar pik schoon. Als we klaar zijn lopen we terug naar de slaapkamer. Daar ligt Luna op het bed en is met zichzelf aan het spelen.

Als wij binnen komen stopt en gaat van het bed af. Luna zegt dan “dat ik op het bed moet gaan zitten”,op mijn handen en knieën. Ik doe wat er gezegd word en ga zo op het bed zitten. Als ik in deze positie op het bed zit komt Luna achter mij zitten. Ze trekt de plug uit mijn holletje er loopt ook nog wat zaad van Carmen uit.

Dit vangt Luna op en smeert dit over haar pik heen, dan zet ze haar eikel tegen mijn openstaande sterretje. Diemen chrisisintown Kleine sadistische thaise ladyboy meesteres zoekt slaaf. Amstelveen serenastijv Ik zou wel eens een Parkeerplaats sexdate in het Amsterdamse bos willen hebben.

Maarssen denise72 Op zoek naar een spannende relaties met een geile man. Diemen Daniese Leuke kleine tgirl uit Diemen zoekt een leuke vriend voor sexdating. IK ben een leuke blonde Versa shemale op zoek naar lekkere sekscontacten. Schiphol Dubby Ik wil eerst lekker je kont geil likken, en als je een ontspannen aarsje hebt ga ik je lekker neuken.

Bilthoven Charella Sexy en lieve tgirl is op zoek naar een leuke spontane man om af te spreken en elkaar te ontmoeten voor Amsterdam DameTeaser Durf jij een lekker spannende shemale date aan met mij? Lelystad extrababe Jonge onderdanige slavin is op zoek naar een strenge meester die mij wil straffen en domineren. Emmeloord delaneylief Lekker vrouwelijke travestiet is op zoek naar pijpen zonder condoom op parkeerplaatsen.

Zaandam lekkereesther ben jij die geile man die lekker aan mijn grote pik wil zuigen en waarbij ik in zijn mond mag klaarkomen? Emmeloord solosylvana Ik houd vooral van hetero mannen, en ik zoek er 1 die sex met een shemale durft te proberen. Ermelo carmenladyts Kinky shemale zoekt man voor een date of eventueel een sex relatie. Almere xtragirl Ontknaping,Welke man wil voor de eerste keer sex met shemale met grote lul.

Amsterdam elined Houd jij van parkeeplaats sex? Ik ben dringend op zoek naar een lekkere pijpdate. De Meern tatjana10 Hoi, ik ben Tatjana, en ik ben eigenlijk gewoon op zoek naar een anale porno date.

Amsterdam tsanais Ik houd heel erg van orale sex, vooral in stanjde 69 elkaar pijpen rimmen en ballen likken. Amersfoort daniella Ik ben op zoek naar een man die ik lekker met mijn kleine pik in zijn strakke sterretje mag neuken. Hilversum lizette5 Mooi geile Thaise ladyboy met een heerlijk besneden pik zoekt een duppele pijp date.

..

Oude snollen klein neukertje

15 maart Daten Met Een Shemale zuigen sex oud en jong; GIJLE MEIDEN OPA HEEFT SEX; Gratis Shemale zuigt zijn ballen slikt de beloning ×. 6 juni Blonde studente neetm een grote lul in haar gulzige mondje en zuigt er liefdevol op. Met haar tongpiercing likt ze langs zijn eikel en laat zich. Shemales Lelystad colleenprincess Vrouwelijke ex shemale escort meisje van plezier zoekt af en toe mannelijke maagden Gratis Aanmelden Ik houd heel erg van orale sex, vooral in stanjde 69 elkaar pijpen rimmen en ballen likken.

Pijpsex lul van 30 cm

Oma pist kim holland escort